Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Készítsünk mennyeien finom datolyaszilvás édességeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 14.
ImageDiéta alatt is szeretnél finom desszertet enni? Vagy épp csaló napot tartasz, és belefér egy kicsivel több szénhidrát a napi limitedbe? Akárhogy is van, mindenképpen találsz finom datolyaszilvás receptet magadnak ebben a posztban!
Tovább...
 
Mennyit isznak a magyarok? Nyomtatás E-mail
Írta: Laufer Flóra   
2019. március 14.
ImageOrszágos kutatásban vizsgálták a hazai fogyasztók folyadékbevitellel kapcsolatos szokásait és ismereteit.
Tovább...
 
A vese egészsége mindenkor, mindenhol fontos! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 13.
ImageHa a vesére vigyázunk, akkor az életünkre vigyázunk! – erre hívta fel a figyelmet Dr. Zakar Gábor nefrológus főorvos azon a fórumon, melyet a március 14-i vese világnaphoz kapcsolódóan rendeztek a fehérvári kórház dialízisközpontjában. Számos érdeklődő kísérte figyelemmel a programot, ahol szó volt a vese kiválasztó szerepéről, a szervet veszélyeztető tényezőkről és védelmének fontosságáról.
Tovább...
 
Fórummal, tanácsadással várnak a Fogyasztóvédelmi világnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. március 13.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal hagyományosan programokat, fórumot rendez a Fogyasztóvédelem világnapja alkalmából. Ebben az évben a hatóság munkatársai március 13-án, szerdán 10-12 óra között várják a fogyasztókat és az érdeklődőket a székesfehérvári Auchan Áruházban.
Tovább...
 
Újítsuk meg tavasszal a konyhát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 13.
ImageA tavasz beköszöntével szinte minden háziasszony létrára ugrik, vadul pucolni kezdi az ablakokat, mossa a függönyöket, sterilizálja még a szekrény tetejének legeldugottabb sarkait is, s közben azon agyal, hogy mivel lehetne feldobni a lakást? Hiszen megújul a természet – legyen hát vidámabb, élettel telibb otthonunk is!
Tovább...
 
Tudod, melyik ételadalékok okozhatnak allergiát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 13.
ImageA modern élelmiszeripar egyre különbözőbb, és egyre növekvőbb mennyiségű adalékanyagot használ fel a termékek előállításához. Az ételadalékok alkalmazásának célja a tartósítás, állagjavítás, ízfokozás, színezés. Egyes összetevők viszont allergiás tüneteket is okozhatnak.
Tovább...
 
Az időben felfedezett mellrák gyógyítható! Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. március 13.
ImageA Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Pusztavámon, Nagyvelegen és Bakonycsernyén mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.
Tovább...
 
Újabb innovációk a szakmák oktatásában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 12.
Projektnépszerűsítő rendezvényt tartott a Szakképzési Centrum Gyakornoki program – támogató szolgáltatások címmel. A szakképzés innovatív jövőjéről, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum múltjáról és jelenéről is szóltak előadások: Kulcsár Szilvia főigazgató kiemelte a korai iskolaelhagyás csökkentésének és a pályaorientáció fejlesztésének a célját, fontosságát; Dominó Csaba kancellár pedig a vezetésnek arról a kitűzéséről beszélt, ami az oktatás digitalizációjával a leendő munkavállalók eredményességét segíti majd.
Tovább...
 
Új közösségi- és rendezvénytér jön létre a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 12.
Hamarosan elkezdődik a Bartók Béla tér és környezetének teljes körű átépítése Székesfehérvár szívében. A beruházás egy újabb fontos lépést jelent a város arculatának megújításáért, a kulturális és közösségi szolgáltatások minőségének javításáért. A területen hétfőn délelőtt bejárást tartottak dr. Cser-Palkovics András polgármester és Zugor Zsuzsanna, a Helyi Akciócsoport és az ECHO Innovációs Műhely elnöke részvételével.
Tovább...
 
A márciusi ifjak nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 12.
ImageIsmét egy tartalmas sétára invitál mindenkit március 16-án, szombaton a Tourinform Iroda. Az érdeklődők az 1848-49-es forradalom és szabadságharc székesfehérvári eseményeinek nyomába erednek, és a különböző helyszíneken fedezik fel a városunkban történt eseményeket. A programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Tudod, miért nem náthás a koala? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 12.
ImageLáttál már náthás koalát? – Hogy is láttál volna, amikor kedvenc csemegéje az eukaliptusz, amely orrdugulás, hörghurut, megfázás, influenza, orr-, arc-, homloküreg-gyulladás esetén tökéletes megoldást jelenthet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9230 - 9240 / 20389